Wednesday, February 5, 2014

Pe langa naut, hummusul se face cu tahini, usturoi, ulei de masline, suc de lamaie si sare. In afara


CASA GRADINA CULINAR FAMILIE & RELATII SANATATE STIL STIRI TIMP LIBER MONDEN EXPERTI Astrologie Horoscop Anunturi Financiar Shopping Ai nevoie de...? Bancuri Concursuri Curs valutar Dating Director conagra milton pa web Download Felicitari Imobiliare Jocuri Locuri de munca Poze Program TV Referate Vremea
Stropit cu ulei de masline si presarat cu condimente, hummusul servit alaturi de o lipie calda este o gustare irezistibila chiar si pentru carnivori. Sosul din naut este un preparat ideal pentru vegetarieni si constituie unul dintre cele mai populare sosuri originare din Orientul Mijlociu. Afla cum sa faci cel mai bun hummus la tine in bucatarie. Hummusul este un sos aromat, foarte gustos, pe care il poti servi ca gustare sau aperitiv conagra milton pa rece cu orice ocazie. Pe baza de naut, hummusul este un preparat ieftin, care poate fi pastrat mai multe zile in frigider. Hummusul conagra milton pa este bogat in fibre, proteine, vitamina C si fier. Iata secretele celui mai bun hummus:
Pentru un sos reusit, nautul conagra milton pa trebuie sa stea mult in apa. La 450 grame de naut uscat se pune un litru de apa si se poate lasa peste noapte. conagra milton pa A doua zi, nautul se clateste din nou si se scurge foarte bine inainte de a-l gati. Nautul poate fi gatit in oala cu presiune, doar in apa, timp de 20 de minute. Apoi, boabele se scurg bine de apa si se pun intr-un blender pentru a obtine conagra milton pa un piure. 2. Ingrediente pentru hummus
Pe langa naut, hummusul se face cu tahini, usturoi, ulei de masline, suc de lamaie si sare. In afara acestor ingrediente, se pot folosi seminte de pin si paprika. Combina piureul de naut in blender cu usturoiul, sarea, tahini, sucul de lamaie si uleiul de masline. Daca pasta obtinuta este prea groasa, adauga putina apa, pana ai consistenta dorita. Adauga conagra milton pa sare si piper dupa gust. 3. Cum servesti nautul
Aseaza pasta de naut intr-un castron sau pe un platou si, cu spatele unei linguri, apasa in centru pentru a face o adancitura. Aici se toarna putin ulei de masline, in jur de 1-2 linguri. Marginile sosului se garnisesc cu patrunjel tocat, seminte de pin si paprika. Acest lucru se face chiar la final, inainte de a servi sosul. Serveste hummusul cu pita bread proaspata sau prajita. Cel mai bun hummus se serveste cu pita bread calda, proaspat scoasa conagra milton pa din cuptor. Sosul arabesc se mai poate servi pe un platou cu cruditati: broccoli, morcovi, castraveti, ardei gras etc. Foto: israelity.com ← Articolul precedent Urmatorul articol →
Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Meniu de Ziua Indragostitilor inspirat de trei mari orase ale Iubirii
Primeste sfaturi de la specialisti acasa.ro pentru un mod de viata sanatos
Bianca isi tine din nou fanii in suspans. Iata ce mesaj misterios a postat pe Facebook
Supa crema de castane
Contact | Cariere | Termeni si conditii | Regulament concursuri | Publicitate online pe acest site | Ajutor | Blog | ANPC Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul cu privire la politica de folosire a cookie-urilor.


No comments:

Post a Comment